Mario Badescu
Cuticle Cream

(4 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
145 kr
145 kr
Variant : 14 ml
Beskrivning

Vårda dina torra, spruckna nagelband över natten med denna tjocka, återfuktande gel-kräm. Med en blandning av glycerin och salicylsyra hjälper den till att exfoliera bort hård hud som byggts upp, och dina nagelband kommer kännas finare och vårdade!

  • För bästa resultat: Använd tillsammans med skönhetshandskar under natten.

Innehåll: 14 ml

Användning

Massera varsamt över nagelbanden innan du går och lägger dig. Använd gärna med skönhetshandskar under natten för bästa resultat.

Ingredienser

Glycerin,Methylparaben,Salicylic Acid,Herbal Extract,Wheat Starch

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt