Acqua Di Parma
Acqua Di Parma Iris Nobile Luminous Body Cream

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 150 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Acqua Di Parma Iris Nobile Luminous Body Cream - En lyxig bodylotion formulerad med sheasmör, mjölkprotein och vetegroddsolja för att mjukgöra, återfukta och samtidigt skydda huden. Med en behagligt sammetslen konsistens som smälter in i huden för att lämna den mjuk, len och med en subtilt, pärlemorskimrande finish.

Med doft av Acqua Di Parma Iris Nobile Edp - En sofistikerad och diskret blommig komposition som inleder med citrusackord från bergamot, mandarin och stjärnanis, och som övergår i ett hjärta av iris och ylang ylang. Doften avslutas i en sensuell och varm bas av vanilj, patchouli och ekmossa.

Innehåll: 150 ml

Med inspiration från den italienska aristokratins trädgårdar

Den italienska aristokratins trädgårdar är exklusiva platser där konst, natur och kultur möts i harmoni. Med hjälp av trädgårdarnas mest symboliska blommor - Iris, Magnolia, Jasmin, Ros och Pion - porträtteras dessa gömda platser i en serie feminina dofter från Acqua Di Parma.

Toppnoter

Bergamot, Apelsin, Mandarin, Iris & Stjärnanis

Hjärtnoter

Mimosa, Tuberos, Apelsinblomma, Hibiskus, Cederträ & Ylang-Ylang

Basnoter

Ambra & Vanilj

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.