Beauté Pacifique
D-Force Risk Management Vitalizing Body Creme

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 100 ml
Beskrivning

Beauté Pacifique D-Force Risk Management Vitalizing Body Creme

En anti-age kräm som tillför huden det viktiga D-­vitaminet via en hudvårdsprodukt. D­-Force är en kroppskräm som är lämplig att använda för personer som inte får tillräckligt med D­-vitamin genom solljus. Krämen tillför naturligt D-vitamin till huden och innehåller tre potenta A­-vitamintyper som förebygger åldersförändringar och solskador.

  • Passar mogen hud.

Innehåll: 100 ml

Användning

Använd dagligen. Applicera sparsamt och massera noga in krämen för att ge en god penetration och goda resultat, huden skall inte kännas fet efteråt. Komplettera med en bodylotion på torra hudpartier.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Användning

Använd dagligen. Applicera sparsamt och massera noga in krämen för att ge en god penetration och goda resultat, huden skall inte kännas fet efteråt. Komplettera med en bodylotion på torra hudpartier.

Ingredienser

Glycerin,Dimethicone,Tetrasodium EDTA,Polysorbate 20,BHT,Phenoxyethanol,Steareth-20,Propylene Glycol,Tocopherol,Retinyl Palmitate,Squalane,Ethylhexylglycerin,Tocopheryl Acetate,Cetearyl Alcohol,Ethoxydiglycol,Isopropyl Palmitate,Cetyl Esters,PEG-20 Stearate,Lanolin,Lanolin Alcohol,Behenyl Alcohol,Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Retinyl Acetate,Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder,Unsaponifiables,Caprylic/ Capric Triglyceride,Aqua/Water,Citrus Medica Limonum/Lemon Extract,Persea Gratissima/Avocado Oil,Retinyl Propionate,Arachis Hypogaea Oil/Peanut Oil

Upptäck mer som D-Force Risk Management Vitalizing Body Creme

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.