Avivir
Aloe Vera Gel Repair

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
20%
Variant : 150 ml
Beskrivning

Avivir Aloe Vera Gel är högkoncentrerad och innehåller 98% Aloe Vera ekologisk. Den har en kylande och återuppbyggande effekt på solsveda, insektsbett och mindre okomplicerade sår på hud och slemhinnor såsom spruckna läppar, vid amning och blöjeksem.

  • Innehåller inga parabener eller parfym.

  • Märkt med Nordisk Miljömärkning.

Innehåll: 150 ml

Artikelnummer: 40767
Ingredienser

Potassium Sorbate,Citric Acid,Xanthan Gum,Sodium Benzoate,Sodium Sulfite,Aloe Barbadensis (Organically Grown Aloe Vera Gel)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Aloe Vera Gel Repair

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt