Maria Åkerberg
Body Lotion

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
229 kr
229 kr
Variant : 250 ml
Beskrivning

Body Lotion är en kombination av växtoljor, vitaminer och mjölksyra (AHA) och eterisk olja från bergamott och sandelträ, vilka hjälper huden med fukt- och fettbalansen. Detta är en uppmjukande, återfuktande och välgörande lotion med en doft som passar både honom och henne. Produkten kan däremot variera i både doft och konsistens. Det beror på att skördarna varierar. De eteriska oljorna som sätter doften varierar inte så mycket, men andra råvaror kan dofta mer och "äta upp" doften av de eteriska oljorna.

Ingrediensen bergamottolja sägs lindra eksem och är mycket bra mot psoriasis. Sandelträoljan verkar klådstillande och kan lindra bland annat irritation från solsveda, insektsbett och psoriasis. Även torra eksem. Mjölksyran i produkten tas från sockerbetor och sheasmör från vildväxande sheaträd för att bevara fukt och är även bra mot hudbristningar.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.