Acqua Di Parma
Gelsomnio Nobile

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Body Cream 150 g
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

En rik bodylotion i sammetslen och behagligt lätt, och snabbt absorberande konsistens. Formulerad med återfuktande och näringsrika ingredienser som vaxer, risprotein och E-vitamin. Smälter samman med huden och lämnar den härligt doftande, mjuk, len och med strålande lyster.

Acqua Di Parma Gelsomino Nobile Body Cream - Med doft av Acqua Di Parma Gelsomino Nobile; en ljus och frisk doft som kretsar kring den majestätiska jasminblomman. Med inledande klara noter av bergamot, citron och mandarin som tonas in i ett hjärta av neroli, petitgrain och kalabresisk jasmin, och avslutas i en bas av mjuk mysk.

Innehåll: 150 ml

Med inspiration från den italienska aristokratins trädgårdar

Den italienska aristokratins trädgårdar är exklusiva platser där konst, natur och kultur möts i harmoni. Med hjälp av trädgårdarnas mest symboliska blommor - Iris, Magnolia, Jasmin, Ros och Pion - porträtteras dessa gömda platser i en serie feminina dofter från Acqua Di Parma.

Toppnoter:

Mandarin & Rosépeppar

Hjärtnoter:

Jasmin, Tuberos & Apelsinblomma

Basnoter:

Cederträ & Mysk

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.