Collistar
Magica BB Body Plus

I lager Fri frakt Redo att skickas
329 kr
329 kr
Variant : Light 150 ml
Beskrivning

Collistar's bästsäljande BB-kräm Magica BB Body kommer här i en uppdaterad version och heter numera "Plus". Denna magnifika produkt ger en fräsch och naturlig färg till hela kroppen och fläckar inte ner dina kläder, den ger även en underbar lyster tack vare den uppljusande effekten hos Multi-Perfection System™, som också återfuktar och främjar hudens elasticitet. Krämen är ultralätt och absorberas snabbt upp utan att kladda.

En blandning av närande och spänstgivande ingredienser lämnar huden supermjuk och tonad, medan E-vitamin skyddar mot fria radiakaler. Magica BB Body Plus innehåller också extrakt från ingefära som bidrar till en fjäderlätt känsla, speciellt på benen! Krämen passar alla hudtyper och är perfekt för dig som inte trivs med brun-utan-sol men som ändå vill känna dig lite extra fräsch under höst- och vintersäsongen.

  • Passar alla hudtyper

  • Anpassar sig till din hudton

  • Jämnar ut & ger lyster

  • Återfuktar & främjar hudens elasticitet

  • Finns i 2 nyanser

Innehåll: 150 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.