KOSÉ
Cell Radiance Anti-Wrinkle Firming Neck Cream

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 75 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Ge dekolletaget extra kärlek med Soja Repair Cocktail Anti-Wrinkle Firming Neck Cream! Lika duktiga som vi är på att ta hand om huden i ansiktet, lika mindre duktiga tenderar vi att vara på att ta hand om huden kring hals och dekolletage. Huden vid dessa områden är precis som i ansiktet något tunnare och känsligare än på resten av kroppen, och förtjänar därför minst samma uppmärksamhet för att hålla sig ungdomlig och mjuk länge.

Soja Repair Cocktail Anti-Wrinkle Firming Neck Cream har en kraftfull formula som hjälper till att verka utslätande på fina linjer och rynkor samt främjar en mer fastare och fylligare hud med bättre motståndskraft.

  • Specialkräm för hals & dekolletage

  • Lyxig känsla

  • Verkar utslätande

  • Förstärker hudens motståndskraft

Innehåll: 75 ml

Om Soja Repair

I denna serie har man använt sig av sojabönan på olika sätt, en ingrediens som funnits inom den japanska matkulturen i tusentals år, det är faktiskt det land än idag som konsumerar mest sojabönor per capita. Sojabönan är vida känd för sina fördelaktiga hälso- och skönhetsegenskaper och man har här tagit tillvara på dessa och inbringat dem i denna avancerade hudvårdsserie.

Till Soja Repair-serien har Kosé lyckats kapsla in sojabönans skönhetshemligheter i fem essentiella extrakt, kallat Soja Repair Cocktail™, ett kraftfullt elixir erhållet genom speciella renings,- extraktions- och fermenteringsmetoder för att ge bästa möjliga effekt.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.