Lancôme
La Vie Est Belle

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 104 kr

415 kr 519 kr

Du sparar 104 kr

415 kr 519 kr

Variant : Body Lotion 200 ml
KOMBINERA PRODUKTEN OVAN OCH FÅ RABATT
Beskrivning

Lancôme har valt att utveckla sin älskade doft Lancôme La Vie Est Belle EdP till ett helt kroppssortiment bestående utav ett flertal utsökta produkter. La Vie est Belle Body Lotion sveper in din hud i en orientalisk doft med en gourmand-twist! Din hud lämnas återfuktad, mjuk och ljuvligt doftande av den ikoniska, feminina och eleganta doftkreation.

Innehåll: 200 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product