Mario Badescu
Walnut Body Lotion

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 29 kr

116 kr 145 kr

Du sparar 29 kr

116 kr 145 kr

Variant : 177 ml
Beskrivning

En extremt rik kroppslotion som är framtagen för att hjälpa till att återfukta grov, torr hud utan att lämna en oljig hinna. Valnötsolja hjälper till att hålla fuktighetsnivån på en maximal nivå både dag och natt.

  • För alla hudtyper.

Ingredienser

Dimethicone,Methylparaben,Stearic Acid,Aqua (Water,Eau),Propylene Glycol,Isopropyl Myristate,Ceteareth-20,Cetearyl Alcohol,Cetyl Esters,Polyglycerylmethacrylate,Juglans Regia (Walnut) Seed Oil

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.