Sisley
Eau de Campagne Moisturizing Body Lotion

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 150 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Eau de Campagne Moisturizing Body Lotion är en lätt lotion som ger omedelbar och hållbar fukt till hudeb. Den kombinerar de förnyande, fuktgivande och mjukgörande egenskaperna från effektiva växtextrakt så som stickmyrten, jioh, och fytosqualan som är utvunnet ur olivolja. Produkten absorberas lätt och lämnar huden med en subtil doft av Sisley Eau de Campagne EdT.

Om doften

Sisley Eau de Campagne är en unik och exklusiv doft för både honom och henne; en frisk vindpust som ger en känsla av elegans och välbefinnande varje dag. Eau de Campagne är som en hyllning till naturens underverk, ett äkta uttryck för dynamik och originalitet, uppfriskande för kropp och själ - hela dagen.

Doftens läckra dynamiska noter är en inbjudan till dig att koppla av och ladda batterierna. Den är fräsch, sprudlande, elegant och full av överraskningar. En lätt och strålande komposition, en äkta ""feel good""-doft! Rik på noter från Basilika, vilda örter och citron. Citrusnoterna ger eftertryck åt den unika doften av löv från gröna tomater och blommiga noter från jasmin, plommon, liljekonvalj och geranium. Eau de Campagne är även lätt träig med aromer från ekmossa, mysk och patchouli.

Innehåll: 150 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.