Sisley
Restorative Cream Hydrating Bodycare

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 200 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Den perfekta kroppsprodukten för dig med torr hud i stort behov av intensiv fukt och näring. Sisley Restorative Cream Hydrating Bodycare jobbar med att stärka upp hudens egna återfuktande mekanismer för att bättre behålla fukt och därigenom undvika fuktförlust.

I Restorative Cream Hydrating Bodycare använder sig Sisley för första gången av extrakt från jioh och morot. Båda dessa har återfuktande egenskaper och är kombinerade med ett unikt extrakt av "törstsläckande" aktiva ingredienser som kontinuerligt fångar och håller kvar fukt. Krämen har en stärkande effekt på hudens barriärfunktion och bidrar även med mycket näring, skydd och vårdande egenskaper i form av essentiella fettsyror och växtbaserade oljor. Huden blir otroligt mjuk, mättad på fukt och med en smidig känsla.

  • Närande & återfuktande kroppslotion

  • Lätt i konsistensen

  • Härlig, uppfräschande doft

Innehåll: 200 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.