Övriga
MBeze Dabber Dust Natural Underarm Powder

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

För de av oss som väljer att leva en mer kemiskt ren livsstil är deodoranter som innehåller portilltäppande aluminium uteslutet. Dabber Dust är ett hälsosamt alternativ för kontroll av svettning. Denna 100% naturlig blandning av vit kaolinlera, arrowrot-puder, bakpulver och zinkoxid kan lätt appliceras över områden när det behövs. Tillverkad med 100% naturliga ingredienser. Ej testad på djur.

Innehåll: 9 g

Användning

Applicera i armhålan med pudervippan eller bomullstuss runt för extra fukt skydd som behövs. Applicera efter deodorant. Om irritation uppstår, avbryt användning. Pudervippan kan handtvättas i mellan användningarna vid behov. Låt det helt torr innan du sätter tillbaka i behållaren.

Ingredienser

Zinc Oxide,Sodium Bicarbonate,Maranta Arudinacea (Arrowroot) Root Powder,Kaolinite (White Clay)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som MBeze Dabber Dust Natural Underarm Powder

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.