Penhaligon's
Penhaligon's Artemisia Talcum Powder

Utgått Fri frakt från 199kr
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Artemisia Talcum Powder är framtaget av det finaste trippelmalda talk och lämnar huden mjuk, fräsch och väldoftande.

Artemisia både blommig och fruktig med ett vackert sensuellt pudrigt avslut. Karamellmjuk, söt, pudrig och silkeslen. En symfoni av gröna äpplen och nektariner som övergår med jasmin te och beströs med en lyxig blandning av viol, cyklamen och liljekonvalj. Allt detta utvecklar sig sakta med stor finess omgiven med lager av honungssöt vanilj, varma kryddor med en touch av amber och mysk.

Innehåll: 100 g

Ingredienser

Parfum (Fragrance),Linalool,Benzyl Salicylate,Butylphenyl Methylpropional,Coumarin,Hexyl Cinnamal,Talc,Alpha Isomethyl Ionone,Magnesium Stearate,Hydroxycitronellol,Hydroxyisohexyl 3 - Cyclohexene Carboxaldehyde,Magnesium Carbonate,Carboxaldehyde

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.