Nuxe
Crème Fraiche de Beauté Routine

Ej i lager Fri frakt från 249kr
Variant : Normal Skin
Beskrivning

NUXE Creme Fraiche Cream - En återfuktande och skyddande creme för en normal hud i alla åldrar. Berikad creme med växtmjölkextrakt och vita blommor som återfuktar och vårdar en känslig hud. Crème Fraîche Cream förbättrar hudens naturliga funktion samtidigt som den verkar närande, återfuktande och återhämtande. Skyddar även huden mot föroreningar.

NUXE Crème Fraîche Serum - Ett vårdande och återfuktande serum för alla åldrar och hudtyper. Créme Fraîche Serum ger ultrakoncentrerad vård tack vare växtmjölkextrakt och vita blommor från mandel och apelsin som återfuktar känslig och uttorkad hud. Krämen har en unik s.k. "Quick break"-konsistens som omedelbart smälter på huden och ger en fräsch känsla. Berikad med hyaluronsyra vars uppgift är att dra till sig och bibehålla vatten för en intensivt återfuktande effekt.

 

NUXE Crème Fraîche SOS Mask - SOS Mask, en återfuktande och närande ansiktsmask för alla åldrar och hudtyper. Berikad med hyaluronsyra vars uppgift är att dra till sig och bibehålla vatten vilket ger en intensivt återfuktande effekt. SOS Mask skyddar även huden mot föroreningar.

 

Upptäck mer som Crème Fraiche de Beauté Routine

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.