Adonia
Polishing Sand

I lager Fri frakt Redo att skickas

Du sparar 195 kr

454 kr 649 kr

Du sparar 195 kr

454 kr 649 kr

Variant : Chocolate Exfoliating Body Treatment 177 6 ml
Beskrivning

En unik chokladpeeling som rengör, exfolierar och får din hud att se och kännas flera år yngre. Den avlägsnar det översta lagret av matt, torr hud och skyddar den friska huden under med en uppsjö av antioxidanter som även ger lyster. Adonia PolishingSand Chocolate Exfoliating Body Treatment är en perfekt balanserad peeling som är skonsam nog för känsliga ställen som halsen och bröstet, men ändå tillräckligt effektiv för att jämna grova områden som fötter, armbågar och knän.

Några av de organiska nyckelingredienserna är oljor från: Aprikos, vindruvsutsäde, lime, lavendel, ingefära, enbär, pepparmynta, grapefrukt, cypressblad, geranium och grapefrukt.

  • Teknik som använder skonsamma växtstamceller.

Innehåll: 177,6 ml

Användning

Använd minst tre gånger i veckan. Massera in i cirkelrörelser på blöt eller fuktig hud samtidigt som du duschar eller badar. Var speciellt noggrann på grova eller torra områden för att hjälpa till att avlägsna döda hudceller och öka cirkulationen. Skölj noggrant.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.