Braun
Silk-épil SkinSpa Face & Body Care Set 909 WD

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Beskrivning

Braun Silk-épil SkinSpa Face & Body Care Set 909 WD

Braun Silk-épil SkinSpa Face & Body Care Set 909 WD ger dig två massageborstar som båda kan användas även i duschen eller badet för en behagligare användning och som hjälper till att ta bort döda hudceller och gör dina hudvårdsprodukter mer effektiva. Båda borstarna erbjuder en sladdlös användning i upp till 40 minuter och har en snabb uppladdning.

Exfoliating Brush for Body

Exfoliating Brush for Body använder en sonisk exfolieringsteknik med över 3000 mikrovibrationer i minuter och exfolierar huden 4 gånger effektivare än enbart en manuell skrubb. Den har 10000 fina borstrån som varsamt sveper bort döda hudceller och lämnar huden mjuk och len. Den ergonomiska vinkeln ger den en bekväm användning på alla delar av kroppen.

Cleansing Brush for Face

Cleansing Brush for Face hjälper till att ta bort makeup och orenheter effektivt bl.a på kinder, t-on och haka för mer lyster. Med 60 000 mikrorörelser i sekunden exfolierar den varsamt och ger vid regelbunden användning en jämnare hudton.

Innehåll:

  • Silk-épil SkinSpa 909

  • Skyddskåpa

  • Rengöringsborste för ansiktet

  • Fodral

  • Nätsladd

Använd inte produkten nära vatten när den är kopplad till ström.

60 dagars köp & prova-garanti

Braun erbjuder 60 dagars Köp & Prova-garanti på denna produkt. Är du inte nöjd med produkten kan du inom 60 dagar returnera den till Braun och få pengarna tillbaka. Läs mer här...

Upptäck mer som Silk-épil SkinSpa Face & Body Care Set 909 WD

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.