Lancôme
Génifique

(4 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Eye Cream 15 ml
Beskrivning

Lancôme's Advanced Génifique Youth Activating Eye Cream har fått en uppdaterad- och ännu mer effektiv formula med nytt probiotiskt extrakt samt ny textur och doft. Lacôme Advanced Génifique Youth Activating Eye Cream är en aktiv ögonkräm som hjälper till att under både dagen och natten optimera 10 grundläggande tecken på ungdomlig hud: klarhet, hudstruktur, utstrålning, elasticitet, jämn hudton, spänstighet, fina linjer, fasthet, slapp hud och djupa rynkor. Ett snabbt, effektivt och enkelt sätt att ta hand om din hud runt ögonen och hålla den på topp.

Innehåll: 15 ml

Innehåll:

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Artikelnummer: 54429

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt