SimpleSmile
SIMPLESMILE Touch Up Pen

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
249 kr
249 kr
Variant : 2 ml
Beskrivning

Simplesmile® Tandblekning Touch-up Penna 2 ml: Touch up pennan erbjuder ett enkelt och snabbt sätt att underhålla tändernas vithet och är ett komplement till Simplesmiles olika tandbleknings kit. Den är enkelt at ta med sig, är skonsam och kan appliceras så ofta man önskar. Det finns ingen tandblekning som är permanent. Allt man dricker och äter kan missfärga och påverka tändernas vithet. Simplesmiles olika Start kit är utvecklade för mellan 10 och 14 dagars behandling. Med touch-up-pennan penslar man blekgelen jämnt på emaljytorna när man snabbt vill förbättra resultatet eller om den vanliga blekningen missat någon yta.
Gelen i pennan bygger huvudsakligen på vår X1 teknik där den aktiva ingrediensen är 32% bikarbonat. lösa upp protein beläggningar samt Aloe Vera som är lugnande för tandköttet. Det finns också Fluor för att motverka karies och Aloe Vera som är behaglig för tandköttet.  Förpackningen innehåller penna med penselspets (2 ml) som räcker till ca 25 behandling, nyansguide och bruksanvisning.
 

Ingredienser

Glycerin, Sodium Bicarbonate, Aroma, Xylitol, Chondrus Crispus Powder, Polysorbate 20, Sorbitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Extract, Chamomilla Recutita Extract, Sodium flouride, Linalool, Limonene.

Upptäck mer som SIMPLESMILE Touch Up Pen

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.