Foreo
Issa Hybrid

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Lavender
Beskrivning

Ta din tandborstning till nästa nivå med FOREO ISSA Hybrid; en svensk-designad innovation som med pulserande Sonic Pulse Technology kombinerar PBT-polymerborst för en grundlig rengöring, och silikonborst som bidrar med en mjuk och behaglig massage av tandköttet. PBT-polymerborsten är placerade i det inre segmentet av borsthuvudet för att täcka själva tand-ytan och rengöra maximalt, den yttre kanten täcks istället av högkvalitativa nylonborst som är snälla mot tandköttet och bidrar även till minimal bakterietillväxt. Denna fantastiska hybrid-design gör FOREO ISSA Hybrid till den ultimata tandborsten för dig som vill ha en kraftigare rengöring och förebygga/reducera plack.

FOREO ISSA Hybrid är helt vattentät så att du kan maximera din tid och borsta tänderna i badet eller duschen. Den har 8 hastighetsinställningar, ergonomisk design för att vara lätt att hålla, samt har en timer och 3D-flexibelt borsthuvud som kommer åt överallt. Då den laddas med USB-kabel är den lätt att ta med sig över hela världen, och en laddning på 1 timme räcker upp till hela 365 anvädningar (dvs 6 månader). FOREO ISSA Hybrid - mer än bara en tandborste!

Specifikationer
  • Kombinerar PBT-polymerborst & silikonborst

  • Pulserar 183 gånger/sekund

  • 8 olika hastigheter/frekvenser

  • Borsthuvudet behövs enbart bytas ut en gång per år

  • 100% vattentät

  • Laddas 1 timme med via USB

  • 2-års garanti

Användning

Tryck på den runda insjunkna knappen och justera vilken frekvens (+ eller -) som önskas. Använd din ISSA Hybrid som en vanlig manuell tandborste och använd din vanliga tandkräm.

Var 30:e sekund pausar pulsationen, som indikerar att det är dags att byta område att borsta i munnen. Efter 2 minuter signalerar tandborsten med 3 pulsationer, vilket betyder att du borstat färdigt. Stäng av genom att trycka på den runda knappen igen och tvätta av tandborsten.

Upptäck mer som Issa Hybrid

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt