Foreo
ISSA Mikro Eltandborste, Sunflower

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Skonsam tand- och munvård för de minsta! FOREO presenterar ISSA™Mikro, den enda elektriska baby-tandborsten som kombinerar mjuka silikonborst med pulserande Sonic Pulse Technology, och är ett effektivt och roligt sätt att lära dina barn vikten av tandborstning samt skapa bra rutiner. Faktum är att FOREO ISSA™ Mikro är jättebra att använda redan innan barnen fått sina tänder. De mjuka, flexibla silikonborsten tillsammans med den pulserande effekten ger en behaglig massage av tandköttet vilket kan reducera obehag när tänderna håller på att växa ut, samtidigt som den rengör och reducerar bakterier genom att avlägsna matrester.

Det snabbtorkande, icke-porösa & bakterieresistenta silikonet gör FOREO ISSA Mikro till ett ultrahygieniskt val då den samlar på sig upp till 10.000 gånger mindre bakterier än en vanlig tandborste med nylonborst.

Specifikationer
  • Speciellt anpassad till barn mellan 0-4 år

  • Pulserar upp till 6000 gånger per minut för effektiv rengöring

  • 2 inställningar: Massage mode & Brush mode

  • Skonsam mot både tänder & tandkött

  • 100 & vattentät för användning i bad/dusch

  • Gjord av medicinskt klassad silikon och är fri från BPA och ftalater

  • Inga vassa/skarpa kanter

  • 2 års garanti

Användning

Använd tandkräm eller vårdande gel, och sätt på ISSA™ Mikro. Välj mellan massage- eller borstläge beroende på behov. Borsta barnets tänder under 2 minuter, på samma sätt som du skulle gjort med en manuell tandborste, med cirkulerande rörelser. Skölj munnen samt ISSA™ Mikro med vatten, och det är klart!

Om FOREO ISSA Mikro

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.