Foreo
ISSA Mikro Toothbrush, Pearl Pink

(1 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
899 kr
899 kr
Variant :
Beskrivning

Skonsam tand- och munvård för de minsta! FOREO presenterar ISSA™Mikro, den enda elektriska baby-tandborsten som kombinerar mjuka silikonborst med pulserande Sonic Pulse Technology, och är ett effektivt och roligt sätt att lära dina barn vikten av tandborstning samt skapa bra rutiner. Faktum är att FOREO ISSA™ Mikro är jättebra att använda redan innan barnen fått sina tänder. De mjuka, flexibla silikonborsten tillsammans med den pulserande effekten ger en behaglig massage av tandköttet vilket kan reducera obehag när tänderna håller på att växa ut, samtidigt som den rengör och reducerar bakterier genom att avlägsna matrester.

Det snabbtorkande, icke-porösa & bakterieresistenta silikonet gör FOREO ISSA Mikro till ett ultrahygieniskt val då den samlar på sig upp till 10.000 gånger mindre bakterier än en vanlig tandborste med nylonborst.

Specifikationer
  • Speciellt anpassad till barn mellan 0-4 år

  • Pulserar upp till 6000 gånger per minut för effektiv rengöring

  • 2 inställningar: Massage mode & Brush mode

  • Skonsam mot både tänder & tandkött

  • 100 & vattentät för användning i bad/dusch

  • Gjord av medicinskt klassad silikon och är fri från BPA och ftalater

  • Inga vassa/skarpa kanter

  • 2 års garanti

Användning

Använd tandkräm eller vårdande gel, och sätt på ISSA™ Mikro. Välj mellan massage- eller borstläge beroende på behov. Borsta barnets tänder under 2 minuter, på samma sätt som du skulle gjort med en manuell tandborste, med cirkulerande rörelser. Skölj munnen samt ISSA™ Mikro med vatten, och det är klart!

Om FOREO ISSA Mikro

Upptäck mer som ISSA Mikro Toothbrush, Pearl Pink

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt