Foreo
ISSA Play

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Pink
Beskrivning

Ta ditt första steg mot ett friskare, vitare leende med FOREO ISSA™ Play! Detta är en ypperlig introduktion till FOREO's fantastiska värld av Sonic Pulse-tandborstar, med en mindre, lättare design än originalen FOREO ISSA™ och FOREO ISSA™ HYBRID, och som drivs av batterier istället för att man laddar upp via USB. En perfekt ISSA™-startprodukt med plånboksvänligt pris för dig som är nyfiken på konceptet och modellen men gärna vill känna på och testa först innan det stora investeringen.

FOREO ISSA™ Play är en svensk-designad innovation som med en speciell pulserande teknologi kombinerar PBT-polymerborst för en grundlig rengöring, med silikonborst som bidrar med en mjuk och behaglig massage av tandköttet. PBT-polymerborsten är placerade i det inre segmentet av borsthuvudet för att täcka själva tand-ytan och rengöra maximalt, den yttre kanten täcks istället av högkvalitativa silikonborst som är snälla mot tandköttet och bidrar även till minimal bakterietillväxt. Denna fantastiska hybrid-design gör FOREO ISSA Play till den ultimata tandborsten för dig som vill ha en kraftigare rengöring och förebygga/reducera plack.

FOREO ISSA™ Play är helt vattentät så att du kan maximera din tid och borsta tänderna i badet eller duschen, den är också otroligt lätt för att smidigt följa med på resor utan att ta upp för mycket plats eller vikt. Borsten drivs av 2 st AAA-batterier, och kan klara upp till 800 användningar per batteribyte.

Storlek: ca 16 x 3 x 2 cm, vikt 61 g

Specifikationer
  • Kombinerar PBT-polymerborst & silikonborst

  • Pulserar 9000 ggr/minut

  • 1 hastighet

  • 100% vattentät

  • Drivs av 2 st AAA-batterier (ingår)

  • Klarar upp till 800 användningar

  • Ej utbytbart borsthuvud

Användning

Tryck på den runda insjunkna knappen för att sätta igång produkten. Använd din ISSA™ Play som en vanlig manuell tandborste och använd din vanliga tandkräm. Borsta i 2 min 30 sek per vänster/höger/uppe/nere, jobba i vida, cirkulära rörelser. Stäng av din ISSA™ Play genom att trycka på samma knapp, skölj mun och tandborste med vatten.

Upptäck mer som ISSA Play

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product