Bamford
Facial Oil

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

En vitaminrik ansiktsolja för en optimalt återfuktad hud. Bamford Facial Oil innehåller en lyxig blandning av ekologisk olja på nyponros och ringblomma som hjälper till att ge näring, regenerera och skydda. Oljan innehåller även fröolja från jordgubbar som är rik på antioxidanter och omega-fettsyror, och bidrar med intensiv fukt samtidigt som den reducerar synlighet av fina linjer och rynkor.

  • 98% ekologiska ingredienser

  • Doft: Ros, kamomill & citron

  • Ingår i hudvårdskollektionen Life

Innehåll: 30 ml

Användning

Värm några pump av oljan i handflatorna. I uppåtgående rörelser, applicera över ansikte, hals och dekolletage. Undvik ögonområdet. Massera i en "lyftande" rörelse för att stimulera lymfatiskt dränage och för att främja en fastare, mer tonad hud. Använd oljan dagligen morgon och kväll, innan serum och återfuktande kräm.

Om Life Collection

Life är en serie av daglig hudvård framtagna för att bibehålla en vacker och välmående hud. Produkterna i Life är boostade med fröolja från jordgubbar som är rik på antioxidanter och omega-fettsyror samtidigt som den återfuktar och ger näring på djupet. Oljans rika innehåll av essentiella fettsyror gör att den boostar hudens lipida innehåll och skyddar cellmembranen för att bibehålla perfekta fuktnivåer. Huden lämnas mjuk och fuktmättad med förbättrad smidighet och optimal komfort.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product