Bamford
Life Elixir

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 15 ml
Beskrivning

En kraftfull intensibehanding som passar alla hudtyper. Bamford Awaken Elixir innehåller en högkoncentrerad blandning av ekologisk arganolja samt fröolja från jordgubbar, både rika på antioxidanter och omega-fettsyror som bidrar med djupgående fukt och skyddar huden. Elixiret innehåller även olika fruktextrakt som ger en frisk lyster och mild exfoliering. Produkten kan användas ensam eller för att boosta en favoritprodukt, blanda då dessa två i handflatan.

  • 89% ekologiska ingredienser

  • Doft: Kamomill, lavender & tea tree

  • Ingår i hudvårdskollektionen Life

Innehåll: 15 ml

Användning

Använd pipetten och fördela 1-2 droppar direkt på huden, ej för nära ögonområdet. Badda lägg tills produkten absorberats. Awaken Elixir kan också blandas med en annan produkt, t.ex återfuktande kräm eller mask för att boosta effekten. Använd så ofta du önskar, efter ansiktsolja och innan din kräm (om du inte mixar).

Om Life Collection

Life är en serie av daglig hudvård framtagna för att bibehålla en vacker och välmående hud. Produkterna i Life är boostade med fröolja från jordgubbar som är rik på antioxidanter och omega-fettsyror samtidigt som den återfuktar och ger näring på djupet. Oljans rika innehåll av essentiella fettsyror gör att den boostar hudens lipida innehåll och skyddar cellmembranen för att bibehålla perfekta fuktnivåer. Huden lämnas mjuk och fuktmättad med förbättrad smidighet och optimal komfort.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Tocopherol,Linalool,Citronellol,parfum (fragrance)*,Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*,Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil,Pelargonium graveolens (Geranium) oil*,Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*,anthemis nobilis (camomile) flower oil*,melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil*,geraniol. * organically grown ingredient

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.