MÁDARA ecocosmetics
Exfoliating Scrub Oil-To-Milk

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 44 kr

251 kr 295 kr

Du sparar 44 kr

251 kr 295 kr

Variant : 60 ml
Beskrivning

Mádara Exfoliating Scrub Oil-To-Milk

Madara Exfoliating Scrub Oil-To-Milk är en skonsam, oljebaserad och exfolierande kroppskrubb med en formula som smidigt förvandlas från olja till en vårdande mjölk för att försiktigt rengöra, mjuka upp och förnya huden utan att avlägsna naturlig fukt.

Exfoliating Scrub Oil-To-Milk är framtagen med aprikos och havreoljemolekyler som binder smuts och föroreningar, medan naturliga och mjuka vaxmikroskop hjälper till att lindra igentäppta porer, buffra bort döda hudceller och polera huden så att den blir mjuk och len. Den hjälper till att stimulera omsättning av naturceller vilket resulterar i att du kommer att se en synligt mjukare, renare och mer glödande hud.

  • Skonsam och vårdande rengöring
  • Avlägsnar döda hudceller
  • Förebygger igentäppta porer
  • Ger lyster till huden

Innehåll: 60 ml

Användning

Jobba in produkten med torra handflator och massera över torr hud i cirkulära rörelser, lägg sedan till ett stänk vatten för att "smälta" oljan till en mjuk rengöringsmjölk och skölj av. Badda huden torr, följ med en toner och fuktkräm. Exfoliera huden två till tre gånger i veckan för bäst resultat.

  • Ingredienser från ekologisk odling
  • Naturliga eteriska oljor
  • Gjord med hjälp av ekologiska ingredienser
  • Rena mineralpigment
  • 100% av de totala ingredienserna är av naturligt ursprung
  • 32% av de totala ingredienserna är från ekologiska jordbruk

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Glycerin,Caprylic/Capric Triglyceride,Linalool,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Limonene,Alcohol,Citronellol,Hydrogenated Castor Oil,Sucrose Laurate,Sucrose Palmitate,Tocopherol (Vitamin E),Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil,Aqua/Water,Avena Sativa (Oat) Kernel Oil,Volcanic Sand,Aroma/Fragrance

Upptäck mer som Exfoliating Scrub Oil-To-Milk

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.