MÁDARA ecocosmetics
Infusion Vert Firming Antioxidant Body Oil

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 200 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Mádara Infusion Vert Firming Antioxidant Body Oil

Madara Infusion Vert Firming Antioxidant Body Oil är framtagen för att reducera och hjälpa till att dämpa bristningar och mindre ärr på kroppen. Den aromatiskt vitamininfuserat kroppsoljan hjälper till att forma, släta ut och förbättra hudens elasticitet. Oljan är fylld med nyttiga antioxidanter och näringsämnen som boostar hudens elastinproduktion och har även en positiv effekt på neurologiskt åldrande, den tränger ner i djupet av huden och absorberas snabbt för maximal effekt.

Firming Antioxidant Body Oil är bland annat uppbyggt med ett antioxidantrikt citronbalsam som föryngrar huden och ökar cellproduktionen, samt upplyftande timjan som stimulerar känslan av komfort och välbefinnande. Speciellt rekommenderad för användning under graviditet då den kan hjälpa till att förebygga uppkomsten av bristningar.

  • Stimulerar kollagenproduktionen
  • Bygger upp kroppens elastin synthesis
  • För torr och grov hud
  • Förebygger bristningar

Innehåll: 200 ml

Användning

Applicera dagligen med massageliknande rörelser över hela kroppen eller på de områden du önskar behandla.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Linalool,Citral,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Limonene,Dicaprylyl Carbonate,Equisetum Arvense (Horsetail) Extract,Tocopherol (Vitamin E),Thymus Vulgaris (Thyme) Extract,Aesculus hippocastanum (Horse Chestnut) Extract,Melissa Officinalis (Lemon Balm) Leaf Extract,Estragole,Isoamyl Laurate,Aroma/Fragrance

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.