Australian Glow
Glow One Hour Express Tan Mousse - Ultra Dark

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
249 kr
249 kr
Variant : 200 ml
Beskrivning

En ultralätt mousse som lämnar dig med den mörkaste naturliga solbrännan du någonsin haft. Berikad med närande och återfuktande ingredienser blir huden full av vacker lyster – helt utan den typiska brun utan sol-doften. Moussen blir snart din viktigaste skönhetshemlighet, bevarad i en flaska. 

Användning

GÖR SÅ HÄR:  
Se till att huden är ren, skrubbad och fri från fuktighetskräm. Ta en generös mängd mousse i appliceringsvanten och smörj in på ben, armar och resten av kroppen med långa strykande rörelser. Använd den återstående moussen i handsken till ansiktet, armbågarna och knäna. 

Huden får en perfekt solkysst glow inom en timma. Om du önskar en mörkare färg, rekommenderar vi att du låter moussen sitta kvar i upptill 4 timmar innan du sköljer bort den (utan tvål naturligtvis). Färgen kommer att utvecklas och förändras under 24 timmar.

Upptäck mer som Glow One Hour Express Tan Mousse - Ultra Dark

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.