Sisley
Self Tanning Facial skincare

Utgått Fri frakt från 199kr

Du sparar 243 kr

972 kr 1215 kr

Du sparar 243 kr

972 kr 1215 kr

Variant :
Beskrivning

Self Tanning Hydrating Facial Skin Care ger en naturlig och enhetlig solbränna samtidigt som huden får en återfuktad och gyllene lyster. Produkten verkar snabbt och håller länge. Huden återfuktas intensivt tack vare ett återfuktande komplex av aktiva ingredienser som binder vatten kontinuerligt. Huden blir mjukare, smidigare och får en strålande lyster. Den lätta silkeslena konsistensen ger en mycket mjuk finish på huden och appliceras jämnt utan att lämna ränder i ansiktet. Extrakt av alpros är en kraftfull antioxidant som ger huden lyster. Huden reflekterar ljuset bättre och solbrännan får en jämn och finare lyster. Passar mycket ljusa till mörka hudtoner.

Användning

Applicera ett tunt, jämnt lager på rengjord och torr hud. Tvätta händerna efter appliceringen. Upprepa varannan eller var tredje dag för att anpassa solbrännans intensitet.

Upptäck mer som Self Tanning Facial skincare

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.