Hudvård

Bronzing

Med bronzingprodukter kan du ge huden en solkysst och skimrande ton året runt, utan att behöva exponera den för solens skadliga UV-strålar. Bronzers finns i olika typer som fungerar på olika sätt &ndasg; vissa appliceras som vanligt smink; en bronzer, eller bronzingolja för att sedan kunna tvättas bort på kvällen, medan andra fungerar mer som brun-utan-sol och absorberas av huden för att successivt ge dig en brunare hudton. Produkten, som oftast är i spray- eller krämform, appliceras då med jämna mellanrum för att bygga upp en jämn, sommarbräsch färg. Karaktäristiskt för just bronzingprodukter är att de utöver att ge färg dessutom tillför en viss dos av skimmer eller glitter - för glödande, solkysst hud året runt!

Hos oss hittar du olika typer av bronzing från märken som Sensai, By Terry och Youngblood Mineral Cosmetics.

Tips för en vacker bronzingeffekt

  • Bronzing-effekten och färgtonen hos olika produkter varierar, och för att åstadkomma ett så naturligt resultat som möjligt är det därför viktigt att välja rätt produkt för just din hudtyp och hudton.
  • Bronzing-produkter är ofta anpassade för olika delar av kroppen, och bör användas efter rekommendation för att ge bästa effekt.
  • Genom att skrubba huden innan du applicerar din bronzer eller brun-utan-sol avlägsnar du eventuella döda hudceller, vilket ger bättre förutsättningar för produkten att fästa och ge ett jämnt resultat.
Filtrera