L'Oréal Paris
L'Oreal Paris Sublime Bronze Feel Fresh Self Tanning Gel

Ej i lager Fri frakt från 199kr
169 kr
169 kr
Variant : 150 ml
Beskrivning

L'Oreal Paris Sublime Bronze Feel Fresh Self Tanning Gel är en brun-utan-sol-produkt för både ansikte och kropp som ger snabba resultat. Gelen är lätt att applicera, är berikad med E-vitamin samt har en formula som gör din hud len och mjuk utan att kännas fet. Sublime Bronze är en transparent Self-Tanning Gel med utjämnande AHA-syra för att ge ett jämnt och naturligt resultat.

Brun-utan-sol-formulan i Sublime Bronze kopierar färgen som finns hos melanin, ett pigment som bildas naturligt när huden exponeras för sol. Den ofärgade formulan blir gradvis pigmenterad i samband med hudkontakt. Den absorberas snabbt in i huden ger en fräsch solkysst look och långvarigt resultat.

  • Berikad med E-vitamin
  • Ger ett naturligt solkysst resultat
  • För både kropp och ansikte
  • Passar alla hudtyper

Innehåll: 150 ml

Användning

Applicera jämnt på ren och exfolierad hud. Var speciellt noggrann med armbågar, vrister och knän. Används dagligen tills du uppnår önskad färg, därefter 2-3 gånger i veckan. Tvätta händerna noggrant efter applicering. Undvik kontakt med tyg tills den absorberats helt.

OBS!
Skyddar inte mot solens strålar. Om du ska exponera dig för sol bör du applicera en solskyddsfaktor som passar din hudtyp.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.