James Read
Wash Off Tan for Body

Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

En krämig bronsfärgad lotion som direkt ger din hud en gyllene, solskysst färg som stannar kvar ända tills du vill tvätta bort den! En perfekt produkt när du vill ha den perfekta solbrännan för en kväll. Du kan använda den för att jämna ut en redan solbrun hud, fylla i ''vita'' områden på huden eller för att snabbt få till en solkysst look - som håller tills du duschar.

Denna lotion är berikad med återfuktande hyaluronsyra, Co-Enzyme Q10 som förebygger ålderstecken, näringsgivande Aloe Vera och Rödalger som stimulerar hudens cellförnyelse. En ljuvlig lotion som ger dig slät, mjuk hud med fantastisk lyster och färg!

Innehåll: 150 ml

Användning

Exfoliera huden innan användning för att få en jämnare yta. Applicera jämnt. Tvätta händerna omedelbart efter användning. Undvik kontakt med kläder eller vatten tills produkten helt torkat.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.