L'Oréal Paris
Sublime Bronze Tinted Self-tanning Gel & Shimmering for Body

Utgått Fri frakt
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

L'Oréal Paris Sublime Bronze Tinted Self-tanning Gel & Shimmering for Body

Sublime Bronze är en färgad Self-Tanning Gel som är lätt att applicera och ger dig en jämn och naturlig solbränna full av lyster. Sublime Bronze Tinted Self-tanning Gel har en "Soft-Touch"-formula som gör din hud sammetslen och behaglig utan att varken kännas kladdigt eller fett. Den passar för alla som önskar en gyllene bränna i sommar. Berikad med E-vitamin och innehåller AHA, som är utslätande och ger ett jämnt och naturligt resultat.

  • För kroppen.
  • Tonad formula.
  • Ger omedelbart resultat & en naturlig solbrun färg.
  • Passar alla hudtyper.

Innehåll: 150 ml

Användning

Appliceras på väl rengjord hud. Sprid ut produkten jämnt över kroppen. Var extra noga med armbågarna, fotknölarna och knäna. Tvätta händerna noga efter användning. Använd varje dag tills önskad nyans har uppnåtts, därefter två till tre gånger i veckan.

  • För bästa resultat, applicera denna innan sänggående, låt torka innan du lägger dig. Duscha sedan av detta på morgonen för att få bort överflödig produkt.

  • Om du har torra områden applicera lite återfuktande kräm innan, annars finns möjligheten att du blir något mörkare på dem partierna.

  • Om du ska exponera sol bör du applicera en solcreme med en solskyddsfaktor som passar din hudtyp.

Ingredienser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.