Sisley
Self Tanning Hydrating Body Skin Care

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 150 ml
Beskrivning

En brun-utan-sol med vårdande och snabb effekt. Få en hälsosam, solkysst lyster redan två timmar efter applicering. Sisley Self Tanning Hydrating Body Skin Care kombinerar två aktiva ingredienser; DHA och erytrulos, två BUS-molekyler med kompletterande egenskaper som tillsammans skapar en naturlig och hållbar solkysst färg som syns redan två timmar efter applicering.

Self Tanning Hydrating Body Skin Care är också intensivt återfuktande tack vare en kombination av växtbaserade aktiva ingredienser som mättar huden på fukt för maximal komfort. Extrakt av styvmorsviol och kastanj främjar cirkulationen och förmågan att behålla fukt i de översta hudlagren.

Dess krämiga textur som smälter på huden ger en enkel och jämn applikation som inte riskerar att bli randig. Den är lättabsorberad, har en fräsch doft och lämnar huden mjuk, sammetslen och med en fantastisk färg!

  • Ger färg redan efter två timmar

  • Lättabsorberad

  • Hudvårdande

  • Enkelt att få jämn applikation

  • Tvätta händerna efter användning.

Innehåll: 150 ml

Upptäck mer som Self Tanning Hydrating Body Skin Care

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.