Vita Liberata
Fabulous Self Tanning Tinted Mousse Dark

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 100 ml
Beskrivning

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Tinted Mousse Dark är en luftig mousse som ger en omedelbar felfri solbränna. En viktlös mousse som glider lätt på huden, torkar snabbt och lämnar huden mjuk och återfuktad. Färgen utvecklas under 4-6 timmar efter applicering, och huden blir gravdis vackert gyllenbrun.

Vita Liberatas sol-produkter är utformade till perfektion med ekologiska extrakt och rika fuktgivande ingredienser för att säkerställa en naturlig bränna och långvarig mjukgörande effekt.

  • Passar hudtyper mellan-ljus, medium & mörk.

  • Nyans: Mörk

  • Fri från parabener & parfym.

  • Ekologisk DHA.

  • Ej testad på djur.

Innehåll: 100 ml

Användning

Rengör och exfoliera din hy ordentligt innan användning, och se till att din hy är helt torr när du applicerar produkten. Använd en appliceringshandske och applicera i cirkulära, jämna rörelser överallt där du vill ha produkten. Använd sparsamt på händer, fötter, armbågar och knän. Återfukta inte huden innan applicering.

Upptäck mer som Fabulous Self Tanning Tinted Mousse Dark

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product