Vita Liberata
Invisi Foaming Tan Water Super Dark

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 200 ml
Beskrivning

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water Super Dark

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water är ett helt transparent brun-utan-sol-vatten/mousse som ger en naturlig solkysst look som utvecklas gradvis under 4-8 timmar och som håller i upp till 7 dagar. Formulan är full av botaniska extrakt och naturlig ingredienser boostade av Vita Liberata's Advoganic™-teknologi för en effektiv återfuktande- och anti-age-effekt. Då produkten är helt transparent finns ingen risk för missfärgning på kläder, den är även snabbtorkande så att du snabbt kan klä på dig efter applicering.

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water innehåller certifierat ekologiska- och naturliga extrakt som jobbar anti-age, förskönar samt ger en naturlig solkysst look året om. Innehåller också DHA-agent, Remove™-teknologi för 0% BUS-lukt samt Flash Dry™ för ett omedelbart torrt resultat.

  • Nyans: Super Dark
  • Transparent formula
  • Passar alla hudtyper
  • Torkar snabbt
  • Färgar inte av sig
  • Utvecklas över 4-8 timmar och håller i upp till 7 dagar
  • Kan användas till både ansikte och kropp

Innehåll: 200 ml

Användning

Exfoliera men återfukta inte eller använd återfuktande duschkräm innan du ska smörja in dig med Invisi Foaming Tan Water. Använd en mitt och applicera på huden i cirkulära rörelser. Låt det gå minst 4-8 timmar innan du duschar av med vatten.

Upptäck mer som Invisi Foaming Tan Water Super Dark

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product