Vita Liberata
Luxury Tan pHenomenal Tan Lotion, Medium

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 150 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Vita Liberata Luxury Tan pHenomenal Tan Lotion, Medium

Skapa en varaktig solbränna med denna ljuvligt återfuktande brun-utan-sol-lotion! Den innehåller aktiva ingredienser som hjälper dig att få en vacker och vårdande solbränna med en naturlig look som kan hålla i upp till 2-3 veckor.

Den revolutionerande pHenO2-teknologin i denna brun-utan-sol gör att din bränna kan hålla i upp till fyra gånger längre än en vanlig solbränna, samtidigt som din hy blir underbart mjuk tack vare den lyxiga, krämiga konsistensen. Med hjälp av Moisture Lock™-systemet som drar vatten till hudens yta hjälper den även till att hålla huden återfuktad i upp till 72 timmar.

Denna ljuvliga brun-utan-sol-lotion finns i olika nyanser, och återfuktar din hy på ett sätt som gör att din bränna håller längre. Du kan använda den i både ansiktet och till kroppen. Du får en jämn, vacker solbränna (utan sol) som sitter kvar extra länge och den bleknar sedan som en naturlig solbränna. För en vacker, solkysst och välmående hy!

  • Nyans: Medium.
  • För ansikte & kropp.
  • Innehåller Odour Remove™ för att vara så doftfri som möjligt.
  • Innehåller Certifierade ekologiska botaniska extrakt.
  • Moisture Lock™-system hjälper till att hålla huden återfuktad i upp till 72 timmar.
  • Färgen bleknar i en jämn takt.
  • Den är enkel & snabb att applicera, samt absorberas snabbt av huden.
  • Kan hålla i upp till 2-3 veckor.

Innehåll: 150 ml

#

Rengör och exfoliera din hy ordentligt innan användning, och se till att din hy är helt torr när du applicerar produkten. Använd en appliceringshandske och applicera i cirkulära, jämna rörelser överallt där du vill ha produkten. Använd sparsamt på händer, fötter, armbågar och knän. Återfukta inte huden innan applicering.

För att brännan ska hålla så länge som möjligt, applicera 3 gånger med 3-24 timmars mellanrum mellan appliceringarna. Duscha mellan appliceringarna.

Undvik kontakt med kläder eller textiler tills dess att produkten absorberats helt.

  • Ingredienser

Ingredienser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.