Shiseido
Sports BB

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 83 kr

332 kr 415 kr

Du sparar 83 kr

332 kr 415 kr

Variant : Medium SPF50+ 30 ml
Beskrivning

Är det solskydd? Är det makeup? Det är både och mer därtill! Shiseido har tagit fram en kraftfull, genial och innovativ produkt i form av en BB-cream som ger huden en strålande lyster och naturlig täckning med lång hållbarhet, samtidigt som den skyddar med högt SPF och jobbar med WetForce Technology för den aktiva personen som tillbringar mycket tid utomhus.

Shiseido BB Sport Creme har en ultra-lätt formula som sitter där den ska för optimalt skydd, den smälter sömlöst in i huden utan det minsta kladd, och ger en subtil kamouflering av ojämn hudton, för en fräsch fin hy även när du är ute och tränar/är aktiv.

Fördelar
  • WetForce Technology gör produkten än mer effektiv när ytan produkten appliceras på är exponerad för vatten/fukt under minst 30 minuter

  • SuperVeil UV 360-teknologi hjälper till att reducera synlighet av förtida åldrande orsakat av UV-strålning

  • Aminosyrekomplex bidrar till att bibehålla hudens fuktbalans

  • Contouring-puder med vit pärla förstärker dina konturer och ger lyster

  • Vattenfast i upp till 80 minuter

  • Tillgänglig i flera nyanser

Innehåll: 30 ml

Användning

Skaka flaskan väl innan användning. Fördela en liten mängd produkt på fingertopparna, dutta ut på kinder och panna sen arbeta in krämen från mitten och ut. Tänk på att återapplicera omedelbart efter att du har torkat huden med handduk.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.