Proderm
Proderm Sunscreen Mousse SPF 30

Utgått Fri frakt från 199kr
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Proderm är ett svenskutvecklat skummande solskydd för alla hudtyper, även den känsligaste, som skyddar mot värme, vind och vattenpåfrestningar och passar även dig som är mycket aktiv och svettas i solen. Detta solskydd fördelas i hela översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan, vilket ger ett mycket långvarigt skydd då det inte så lätt gnids av vid bad och handdukstorkning.

Proderm är utvecklat för nordisk hy och fungerar utmärkt till både för ansikte och kropp. Det är lämpligt under smink, torkar snabbt och är glans- och kladdfritt, täpper inte till porerna, lämnar ingen vit hinna och är parfymfritt. Proderm är fuktgivande och hjälper till att skydda huden mot solens uttorkning och förtidsåldrande.

En bakteriesäker förpackning ger Proderm en mycket lång hållbarhet. Dess patenterade, organkemiska solskyddsfilter är mycket välbeprövat och godkänt runt om i världen då det passar utmärkt för barn, i hårbotten för tunnhåriga och för att skydda hårtopparna samt till personer med soleksem och extra känslig hy som inte tål vanliga solskyddsprodukter. Grundformulan i Proderm är medicintekniskt klassad och används även till andra hudvårdsändamål.

  • SPF 30. UVA/UVB-skydd.
  • Både för kropp och ansikte.
  • Snabbt absorberande, dryg mousse.
  • Passar alla hudtyper, även känsliga & barn.
  • Fri från parabener, nanopartiklar & titandioxid.
  • Passar både kvinnor och män.

Size: 150 ml

Användning

Använd innan solexponering. Skaka flaskan väl, vänd behållaren uppochned och tryck fram önskad mängd mousse. Fördela rikligt moussen över huden, en sparsam applicering minskar skyddet avsevärt. Applicera ofta och väl på utsatta områden.

För mer information, se gärna filmerna i fliken "filmer" ovan.

Proderm Sunscreen Mousse SPF 30

Ingredienser

Glycerin,Dimethicone,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Ethylhexyl Salicylate,PVP/Hexadecene Copolymer,Polysorbate 20,Stearic Acid,Aqua,Isobutane,Propane,Disodium EDTA,Benzophenone-3,Triethanolamine,Styrene/Acrylates Copolymer,PVP,Palmitic Acid,PEG-8 Laurate,Homosalate,butane propylene glycol

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.