-20%
rabatt

Babor
Repair Cellular Ultimate Protecting Balm SPF 50

I lager Fri frakt Redo att skickas

Du sparar 76 kr

303 kr 379 kr

303

Du sparar 76 kr

303 kr 379 kr

303
Variant :
Beskrivning

Ett underbart solskydd för ansiktet som ger en lätt och behaglig textur samt högt solskydd mot både UVA- och UVB-strålar. Ultimate Protecting Balm SPF 50 passar all hudtyper, även känslig hud då den är helt fri från syntetiska doft- och färgämnen. Perfekt att använda om du genomgår peeling-behandlingar med syror eller andra kraftigare ansiktsbehandlingar så som Microdermabrasion, LED och Micro Needling.

  • SPF 50

  • Passar alla hudtyper

  • Fri från syntetiska doft- och färgämnen

Nyckelingredienser
  • Cassiaextrakt - Reducerar och återställer skador på hudens DNA.

  • UV-aktiva kapslar med C- och E-vitamin- Agerar skydd mot fria radikaler när behovet finns - vitaminerna frigörs då kapseln kommer i kontakt med UV-ljuset.

  • Komplex med E-vitamin, betaglukan, N-acetyletanolamin & panthenol - Skyddar huden och regenererar skadade cellstrukturer.

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera på huden efter rengöring. Använd regelbundet under dagen för att bibehålla maximalt skydd.

Repair Cellular

Repair Cellular-serien utvecklades speciellt för regeneration av cellstrukturen, och hjälper stressad hud som behöver extra stöd och hjälp att återställa sig, avancerad anti-age helt enkelt. Serien är baserad på BIOGEN PLANT Extract ;en unik blandning av växtextrakt och örter så som rosmarin, ginseng, nässlor, vattenkrasse, ängssyra, jordrök, blåstång och flenört. De kompletterar varandra perfekt och stimulerar hudens förnyelse för en jämnare, slätare hudyta. Ur BIOGEN PLANT har man sedan utvecklat ingrediensen BPE Code 3RX och som är den aktiva ingrediensen i Repair Cellular. Den skyddar huden från skador som orsakas av yttre påverkan och förebygger förtida hudåldrande.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.