Babor
Repair Cellular Ultimate

Utgått Fri frakt från 249kr
Variant : Protecting Balm SPF50 50 ml
Beskrivning

Ett underbart solskydd för ansiktet som ger en lätt och behaglig textur samt högt solskydd mot både UVA- och UVB-strålar. Ultimate Protecting Balm SPF 50 passar all hudtyper, även känslig hud då den är helt fri från syntetiska doft- och färgämnen. Perfekt att använda om du genomgår peeling-behandlingar med syror eller andra kraftigare ansiktsbehandlingar så som Microdermabrasion, LED och Micro Needling.

  • SPF 50

  • Passar alla hudtyper

  • Fri från syntetiska doft- och färgämnen

Nyckelingredienser
  • Cassiaextrakt - Reducerar och återställer skador på hudens DNA.

  • UV-aktiva kapslar med C- och E-vitamin- Agerar skydd mot fria radikaler när behovet finns - vitaminerna frigörs då kapseln kommer i kontakt med UV-ljuset.

  • Komplex med E-vitamin, betaglukan, N-acetyletanolamin & panthenol - Skyddar huden och regenererar skadade cellstrukturer.

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera på huden efter rengöring. Använd regelbundet under dagen för att bibehålla maximalt skydd.

Repair Cellular

Repair Cellular-serien utvecklades speciellt för regeneration av cellstrukturen, och hjälper stressad hud som behöver extra stöd och hjälp att återställa sig, avancerad anti-age helt enkelt. Serien är baserad på BIOGEN PLANT Extract ;en unik blandning av växtextrakt och örter så som rosmarin, ginseng, nässlor, vattenkrasse, ängssyra, jordrök, blåstång och flenört. De kompletterar varandra perfekt och stimulerar hudens förnyelse för en jämnare, slätare hudyta. Ur BIOGEN PLANT har man sedan utvecklat ingrediensen BPE Code 3RX och som är den aktiva ingrediensen i Repair Cellular. Den skyddar huden från skador som orsakas av yttre påverkan och förebygger förtida hudåldrande.

Artikelnummer: 52772

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.