Elemis
Liquid Layer Spf 30

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 40 ml
Beskrivning

En lätt produkt som ger ett bredspektrumskydd mot solen för att skydda huden mot solskador och förtida åldrande. Formulerad med naturligt förekommande mineral och titandioxid och vattenresistent SPF30 som skyddar mot solens skadliga strålar och föroreningar. Polymersfärer sprider ut och omdirigerar UV-ljus för att skydda huden från omgivande stress, samtidigt som Photoprotectants hjälper till att skydda mot skador från fria radikaler.

Innehåll: 40 ml

Huvudingrediens
  • E-vitamin - återfuktande och rik på antioxidanter för att skydda huden mot miljömässig stress.

  • Titaniumdioxid - ett mineralbaserat solskydd som ger ett heltäckande sydd.

  • Jojobaolja - känd för att likna hudens egen olja och låser därför inne fukt i huden, samtidigt som den ger näring på djupet.

Användning

Smörj in ett lager varje morgon efter din dagliga Elemis fuktkräm. Applicera generöst innan huden exponeras för solen och smörj in på nytt när du har torkat dig med en handduk, simmat eller svettats. Makeup kan läggas ovanpå Liquid Layer om så önskas.

Upptäck mer som Liquid Layer Spf 30

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.