Biotherm
Summer Waterlover Sun SPF50 Coco Capitán Limited Edition Set

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 2x200ml
Passar ihop med
Biotherm
200 ml
Beskrivning

I sommar kommer din solkräm i en exklusiv förpackning designad av konstnären Coco Capitán, så att du kan återfukta och skydda huden samtidigt som hjälper till att bevara livet i haven. Med sloganen: "How do you breathe without the sea?” vill Capitán rikta uppmärksamheten mot det sköra men alldeles avgörande bandet mellan mänskligheten och havet. En uppmaning att bevara havet och havsmiljöerna, i linje med Biotherms hållbara Waterlover-tänk.

Setet innehåller Waterlover Sun Milk SPF50 200 ml och After-Sun Oligo-Thermal Body Cream 200 ml.

Waterlover Sun Milk SPF50 200 ml, Biotherms första svanenmärkta solkräm, är utvecklad för medvetna konsumenter som vill skydda huden utan att skada havsmiljöerna. Solkrämen har blivit svanenmärkt efter att hela produktens livscykel har analyserats, från råvaror till produktion, användning, avfall och återvinning. Biotherm Waterlover Sun Milk SPF50 har ett miljötestat och till 97 procent biologiskt nedbrytbart solfilter som har minsta möjliga negativa effekt på den marina miljön. Biotherm tillämpar också en cirkulär ekonomi i det att flaskan är tillverkad av 100 procent återvunnen plast och själv är 100 procent återvinningsbar.

Alla ingredienser, inklusive solfiltret, är noggrant utvalda för att leva upp Biotherms miljökrav. Biotherm har testat dem på sin Ocean 5-plattform för att säkerställa att de inte inverkar negativt på vattenlevande organismer (sju mikroorganismer i både färsk- och saltvatten, som växtplankton, koraller och mikroalger). Waterlover Sun Milk har en mjuk och behaglig konsistens och absorberas snabbt utan att lämna vita spår. Solkrämen är vattenfast och passar känslig hud.

Biotherm vill ta hand om haven utan att kompromissa med kundens sensoriska upplevelse av produkten. Så här tycker konsumenterna om den svanenmärkta solkrämen:

  • Nio av tio tycker att doften är behaglig **
  • Nio av tio upplevde att huden fick näring och blev återfuktad **
  • Nio av tio såg inga vita spår efter applicering **
  • Tio av tio tycker att produkten är lätt att applicera **

* 77 procent biologiskt nedbrytbar produkt med filter.
** Självskattningstest med 50 manliga och kvinnliga deltagare i åldrarna 19-64 år.

After-Sun Oligo-Thermal Body Cream 200 ml är en återfuktande aftersun för både kropp och ansikte. Kan användas av alla, oavsett hudtyp. Lugnar huden efter solexponering. Innehåller E-vitamin, mikromineraler och planktonextrakt som mjukgör huden och ger näring.

Användning:

  • Smörj in dig med Waterlover Hydrating Sunmilk 20 minuter innan du går ut i solen.
  • Applicera ett nytt lager regelbundet, minst varannan timme, för att bevara skyddet. Detta är särskilt viktigt när du har badat, svettats eller torkat dig med en handduk.

Artikelnummer: 95923

Upptäck mer som Summer Waterlover Sun SPF50 Coco Capitán Limited Edition Set

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.