search

Imju Fiberwig
Mascara

Imju Fiberwig Mascara
Tipsa en vän
Japans bästsäljande Fiberwig-mascara är här! Skaffa otroligt långa fransar bortom alla mascaror! Fiberwig innehåller dubbelt upp med fibrer för att ge dina fransar dramatisk längd. Mängder av extra tunna nylonfibrer fastnar och försluter sig runt din… Läs mer här

Imju Fiberwig Mascara

Japans bästsäljande Fiberwig-mascara är här! Skaffa otroligt långa fransar bortom alla mascaror! Fiberwig innehåller dubbelt upp med fibrer för att ge dina fransar dramatisk längd. Mängder av extra tunna nylonfibrer fastnar och försluter sig runt dina fransar. Ju mer du applicerar desto längre blir dina fransar.

Imju Fiberwig består av två typer av supertunna nylonfibrer, ett kort och ett långt. Dessa sammanflätas för att skapa en lätt och mjuk hinna över dina fransar. Vid extra applicering byggs dessa fibrer på.

Du behöver aldrig mer oroa dig över "panda-ögon". Säg hej då till smulande mascaror! Fiberwig appliceras på dina fransar utan att klumpa sig och separerar samtidigt som du får extrem längd. Dess unika inkapslande formula varken smular eller kladdar.

Överraskande enkel borttagning med endast varmvatten när du sedan vill ta bort mascaran. Oroa dig inte, för det är inte dina fransar som glider av, det är Fiberwigs fiber-fransar. Fiberwig står emot svett och tårar men tas ändå lätt bort med endast varmt vatten.

  • Färg: Svart (Pure Black)

Innehåll: 8.3 g

Användning

Fibrer, fibrer och fibrer! Allt du behöver är att lägga på ett lager fiber över dina fransar för extra längd. Applicera fibrer flera gånger över fransarna, sen dra borsten från rötterna till topparna av dina fransar. För att uppnå bästa resultat, applicera mer än ett lager.

Borttagning med varmvatten Fiberwig-filmen står emot tårar, olja och svett. Ändå är varmvatten allt du behöver för att ta bort denna mascara när du ska lägga dig. Enkelt och effektivt. Fiberwig absorberar varmvattnet och sväller, vilket gör det enkelt att med lätt tryck låta dem glida av fransarna. När du tvättar ansiktet, blöt dina fransar med varmvatten, pressa lätt med tummen och pekfingret och låt dem glida av.

Missat fransarna och nuddat huden? Har du någonsin applicerat mascara men av misstag missat dina fransar och nuddat ansiktet? Fiberwig är lätt att ta bort från huden. Vänta några sekunder så Fiberwig-mascaran torkar och ta bort med en tops.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Imju Fiberwig Mascara

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Den bästa
2011-08-10 av: LeL (ålder: 15-24)
Sen jag provade den här mascaran har jag inte slutat köpa den, har inte hittat någon mascara som är bättre än denna! Inget smulande eller fläckar på ögonlocken, som jag haft problem med alla andra mascaror. Ju mer lager du tar ju mer intensiva fransar :)
Rekommenderas till: Till dom som vill slippa panda ögon och smulor
5/5Bästa mascaran någonsin
2011-07-20 av: Hanna (ålder: 25-34)
Detta är den utan tvekan bästa mascara jag testat och tro mig under åren har det blivit en hel del olika märken. Den sitter där den ska utan att trilla ner under ögonen och man kan själv välja hur dramatiska ögonen ska vara beroende på hur många lager man tar. Det ser aldrig kladdigt ut och att den är så lätt att tvätta av gör den absolut inte sämre.
Vet inte hur många gånger man har stått och försökt gnugga bort mascara från andra märken men ändå så vaknar man helt svart under ögonen på morgonen...
Kommer aldrig byta märke igen utan jag är frälst!
Rekommenderas till: Till alla verkligen!
5/5Vilket mirakel!
2011-06-09 av: Sandra
Åh jösses, Varför har jag inte köpt denna tidigare? Om du letar efter en maskara med Wow-effekt så är denna något för dig. Hade aldrig någonsin kunnat föreställa mig att med mina, i vanliga fall, korta fransar kunde bli så drömskt långa och separerade och dessutom helt utan spindelben! Jag säger bara köp, köp, köp! Det är kanske lite trixigt att få till applicieringen bra de första gångerna om man är lite ovan men man lär sig snabbt.
Och som någon skrev tidigare så har även jag varit och röjt i maskara-djungeln i många år, både bland billiga och dyra märken men ingen kan toppa denna. Fantastikt. Jag höjer ett glas till den geniala människa som kom på tanken att använda fibrer i maskaror - skål!
Rekommenderas till: Alla
5/5Grym maskara !
2011-02-25 av: Aleksandra T (ålder: 15-24)
Jag är en tjej som är besatt av långa ögonfranas vilket har lett till att jag har testat alla maskaror som man kan komma på har tom köpt dyr fransnäring för att ögonfransarna ska växa. Men när jag tänkte att jag lika gärna kan testa fiberwing maskaran blev jag glatt överreskad !! Fransarna blir längre då och den är väldigt lätt att tvätta bort. Så jag rekomenderar denna maskara starkt för tjejer som känner att de vill ha böjda och längre fransar !!
Rekommenderas till: Till alla !!
5/5Helt perfekt!
2010-12-30 av: Miriam A
Denna mascara är helt underbar! Jag har testat flera olika fabrikat i olika prisklasser och varianter av mascara under många års tid och detta är helt klart min favorit.. Den ger låånga fransar om man använder sig av tekniken som visas på Fiberwigs hemsida. Mina ögonfransar ser ut att vara jättelånga utan att få det där klumpiga utseendet som vissa mascaror kan ge.
Den ger aldrig pandaögon, dvs mörka ringar runt ögonen , inte ens om man råkat somna med mascara på.
Ytterligare ett plus är att mascaran går lätt att tvätta av med varm vatten.
Ja, jag kommer aldrig att köpa någon annan mascara än denna det är en sak som är säkert.
Rekommenderas till: Alla
5/5Träningsmascara!
2010-10-20 av: Sara H (ålder: 15-24)
Val av mascaror är väldigt individuellt. Denna mascara har fungerat toppen för mig. Jag använder den dagligen och är extra nöjd med den då man aldrig får det där gråsvarta sotet under ögonen efter en dag. Inte ens när man tränar! Därför tycker jag att den är toppen! Den kan vara lite kletig och svår att lära sig i början, men övning ger färdighet. Som sagt, toppen att träna med!
Rekommenderas till: Alla
3/5Den berömda mascaran blev en liten besvikelse
2010-10-04 av: Annika S (ålder: 25-34)
Jag köpte den här mascaran i början på 2010 efter att läst en hel del fantastiska saker om vad den skulle göra för längden på mina fransar, men blev tyvärr väldigt besviken. Jag märkte ingen större skillnad på längden, väl på så gav den ungefär samma effekt som Maybelline's rosa/gröna mascara(kommer inte ihåg vad den heter).
Det som dock är riktigt bra med den här mascaran är att den inte kladdar, inte ens lite! "Panda-ögon" behöver du aldrig oroa dig för med denna. Och det är helt sant att den lätt tvättas bort med endast ljummet vatten, så det här har istället blivit min nya "vardagsmascara". Jag tycker att den ger naturliga fransar som inte kladdar och enkelt tvättas bort! Men för otroligt längd och volym finns det mycket bättre alternativ tycker jag.
Rekommenderas till: Dig med korta, tunna fransar eller den som letar en mascara som inte trillar ner under ögonen
3/5Om denna mascara.
2010-10-09 av: jenny a (ålder: 25-34)
Jag har precis köpt denna mascaran och testat den nu och tycker den är värd en 3:a. Den gör inte alla fransarna längre,iaf inte på mig,men några blev lite längre iaf. Men jag fick verkligen ta på massa mascara för att få effekt, ok det står det på förpackningen med men om jag hade tagit såhär mycket mascara med en annan mascara så hade fransarna bara sett ut som "spindelben" o blivit fula o raka.
Så iom att bara några fransar blir längre, så håller den bara delvis vad den lovar =( Den funkar bra på så sätt att den orkar hålla mina tunna fransar böjda med mascaran på,med andra mascaror så försvinner den böjda effekten av ögonfransböjaren vilket gör att fransarna blir raka o igen o inte böjda,då andra mascaror inte orkar hålla fransarna böjda =(
Den försvinner verkligen lätt ifrån huden utan att smetas ut om man har råkat måla på huden vilket jag råkade göra. Men den kan nog ge full effekt på de lyckosamma som har fina böjda fransar av naturen=)
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.