search

Imju Fiberwig
Mascara

Imju Fiberwig Mascara
Imju Fiberwig MascaraImju Beautenizer Fiberwig Mascara LX
Tipsa en vän
Fiberwig Mascara - ett teknologiskt framsteg med Brush-on Fiber Extensions som förlänger, separerar och dramatiskt förbättrar dina fransar. Läs mer här

Imju Fiberwig Mascara

Fiberwig Mascara - ett teknologiskt framsteg med Brush-on Fiber Extensions som förlänger, separerar och dramatiskt förbättrar dina fransar.

Fiberwig® unika innovation är en lösfrans-formula som appliceras som mascara och kapslar in varje frans i en fiberrik hinna. Ju mer fibrer du lägger på desto längre blir fransarna, vilket ger dig en naturlig look med långa ögonfransar. Smidig konsistens som enkelt förlänger för att skapa naturligt långa ögonfransar. Torkar snabbt för att förhindra klumpar samtidigt som den separerar och markerar fransarna.

Den stöter bort oljor och svett från hud och make-up vilket gör den kladdfri och att du slipper dessa ökända "panda-ögonen". Innehåller naturliga extrakt från växtriket som verkar fuktgivande och närande för att bevara fransarna friska och glänsande.

  • Dramatiskt långa ögonfransar med dubbelt så mycket fibrer.
  • Friskare och mer elastiska ögonfransar.
  • Ger markerade ögonfransar.
  • Kladdfri hela dagen.

Innehåll: 8.3 g

Användning

Applicera ett lager fiber över dina fransar för extra längd. Applicera fibrer flera gånger över fransarna, sen dra borsten från rötterna till topparna av dina fransar. För att uppnå bästa resultat, applicera mer än ett lager.

Borttagning med varmvatten Fiberwig-filmen står emot tårar, olja och svett. Ändå är varmvatten allt du behöver för att ta bort denna mascara när du ska lägga dig. Enkelt och effektivt. Fiberwig absorberar varmvattnet och sväller, vilket gör det enkelt att med lätt tryck låta dem glida av fransarna. När du tvättar ansiktet, blöt dina fransar med varmvatten, pressa lätt med tummen och pekfingret och låt dem glida av.

Missat fransarna och nuddat huden? Har du någonsin applicerat mascara men av misstag missat dina fransar och nuddat ansiktet? Fiberwig är lätt att ta bort från huden. Vänta några sekunder så Fiberwig-mascaran torkar och ta bort med en tops.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Imju Fiberwig Mascara

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Bra mascara!
2011-07-27 av: Bonnie (ålder: 15-24)
Jag hade turen att vinna den här mascaran hos Linda, Småstadsprinsessan.
Egentligen är jag mer för volym mascoror, men den här gillar jag faktiskt! Fransarna blir långa och fina, klibbar inte och den är enkel att tvätta bort! Jättebra mascara!
Rekommenderas till: Alla som vill ha långa fransar!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/54 av 5
2011-06-10 av: Nöjd kund (ålder: 15-24)
Denna mascara är precis som den första modellen men bättre. Fibrerna klibbar inte och lägger sig fint på dina egna fransar, du kan i princip hur långa fransar du vill! Enkelt att tvätta bort med ljummet vatten.
Rekommenderas till: Till alla som älskar långa ögonfransar
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Enkel att tvätta bort! Ser bra ut!
2015-02-16 av: hej Sonja (hejsonja.se)
Den största behållningen med den här mascaran är att den är så lätt att tvätta bort. Folk pratar om volym och längd och bla bla, men jag tycker att den viktigaste egenskapen hos en mascara är att den är enkel att tvätta bort.
Det är den här. Den lossnar, droppar, rinner och smetar inte under dagen heller. Och skulle den lämna nåt spår är det bara att ta bort det med en enkel gest.

Tycker den ger fina fransar. Det negativa är väl att borsten lätt blir kladdig och klumpig vilket inte blir bättre ju längre förpackningen varit öppnad direkt. Så jag är inte helt förtjust i borsten.
Tycker att Kanebo 38 har något bättre borste och konsistens än fiberwig , men gillar fiberwig ändå.
Rekommenderas till: till dig som hatar att stå och tvätta bort smink i en evighet varje kväll
4/5Bra!
2012-08-13 av: Sabine L (ålder: 25-34)
Fick riktigt långa fransar när jag väl la på flera lager, så det tar ju lite tid att bygga upp. Så inget man fixar 5 min innan man ska iväg. Det enda jag inte riktigt tyckte va lika bra är att man får mindre fransar än vad man vanligvis har, så det blir ju längd men ser inte så fylligt ut. Kanske finns nåt trick för det också..
Rekommenderas till: Alla
4/5långa fransar men INGEN volym
2011-12-15 av: O
Bra mascara överlag. Jag har SPIK-raka fransar som ajg alltid måste böja efter att jag satt på mascara vilket resulterar i fula fransar, med denna kan jag måla på och jag behvöer inte böja alls med än innan jag sätter på den.
Fransarna blir låååååånga men det tar TID att bygga på. massa massa tid. Jag gilalr mkt volym. SÅ jag tar alltid deras volym mascara först och sedan denna ovanpå.
Lätt att tvätta bort, men lätt att det hamnar fiberklumpar i ögonen också
4/5Längre fransar och aldrig svart under ögonen
2011-09-28 av: Kaisa (ålder: 15-24)
Mascaran är superbra, man får verkligen längre fransar! Den bygger på och förlänger på ett helt annat sätt än några andra mascaror jag provat! Har aldrig fått så långa fransar förut. Det absolut bästa är att man slipper pandaögon, jag har alltid tidigare fått gå och ta bort lite svart under ögonen några gånger om dagen (även fast jag inte använder mascara på nedre fransarna) men det har jag hittills aldrig behövt med den här! Det enda negativa är borsten, som jag tycker är "för stor". Jag har korta och spikraka fransar och små ögon så andra med mer "normal" ögonstorlek kanske inte har det problemet. Rekommenderas starkt i alla fall!
Rekommenderas till: De som brukar få "pandaögon"
3/5Använd en annan borste!
2011-08-08 av: sarah c
Positivt: Lätt att tvätta av, formulan är bra i grunden och så blir fransarna långa som tusan!
Negativt: Borsten är fullkomligt värdelös eftersom den ger absolut noll volym. Det ser alltså ut som om man har tunna och få fransar..
2/5Mycket besviken!
2012-08-16 av: Gabriella (ålder: 25-34)
Denna mascara är ganska dyr och för detta pris hade jag förväntat mig mer!
Man måste nog stå och hålla på läääänge för att det ska ge dom resultat som utlovas, för två till tre lager räcker inte.
Förlänger inte så mycket som jag hoppades, all böjning försvinner nästan på en gång när man målar på mascaran.
Det enda som är bra med den är att den inte lägger sig under ögonen och den går lätt att tvätta bort.
Rekommenderas till: Ingen