search

Incoco
Color Manicure

Incoco
IncocoIncocoIncoco
Tipsa en vän
Inget kladd och ingen torktid, bara perfekta naglar! Äntligen finns nu en lösning på spill, kladd och fasttorkade nagellacksflaskor. INCOCO är det första torra nagellacket som till 100% består av lack. På bara några minuter får du en professionell ma… Läs mer här

Incoco Color Manicure

Inget kladd och ingen torktid, bara perfekta naglar! Äntligen finns nu en lösning på spill, kladd och fasttorkade nagellacksflaskor. INCOCO är det första torra nagellacket som till 100% består av lack. På bara några minuter får du en professionell manikyr som håller i upp till 14 dagar!

En Incoco stripe består av tre lager - bas, färg och topplager. Detta gör att resultatet går att jämföra med det du får hos en manikyrist! Det bästa av allt är att du slipper allt kladd, lång torktid och stark lukt. Incoco är väldigt lätt att applicera och du kan göra det var som helst; på flygplatsen, kontoret eller till och med i baksätet på taxin.

Incocos torra nagellack har utvecklats under de senaste 18 åren. Formulan har nu färdigställts och efter år av forskning är den äntligen tillgänglig för konsumentmarknaden. Lacket är miljövänligt och innehåller varken Formaldehyde, Toluene eller DBP. Kvaliteten, glansen och hållbarheten hos Incoco går inte att jämföra med något annat nagellack på marknaden. Incoco är helt enkelt en lyxig salongsmanikyr för hemmabruk!

Varje kit innehåller:
  • 20 färgstripes.
  • Manikyrpinne.
  • Liten nagelfil.
  • Nagellacksborttagning.

Användning

Hjälpfulla tips (på engelska):

Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acrylates Copolymer, Butyl Acetate, Isopropyl Alcohol, N-Butyl Alcohol, Ethyl Acetate, Triphenyl Phosphate, Acetyl Tributyl Citrate, Steralkonium Bentonite, Polyvinyl Butyral, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate. May contain: Titanium Dioxide, Mica, Yellow 5 Lake, Ferric Ammonium Ferrocyanide, Iron Oxides, Red 6 Lake, Red 7 Lake, Red 34 Lake, Ferric Ferrocyanide, Violet 2.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Incoco Color Manicure

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Underbart
2011-05-07 av: Karl Mikael William I:s fru (ålder: 25-34)
Fint och hållbart! LOVE IT! =)
Rekommenderas till: ALLA