Ansiktsmaskerna som ger dig glow — direkt

2020-10-06

Känns huden trött efter sommaren eller behöver du akut lite extra glow? Här har vi de snabba ansiktsmaskerna med riktigt grym effekt och som gör susen för hösttrött och glåmig hud.

blog-ptr-hungarian-therminal-water-heat-mask.jpg

Peter Thomas Roth Hungarian Thermal Water Heat Mask

Återfuktande anti-age mask med ungerskt termalvatten och växtextrakt som ger en jämnare, mer balanserad och ungdomligare hy. Kallt vatten aktiverar en stimulerande värme som öppnar porerna och hjälper huden att bättre absorbera näringsämnena.

blog-nuxe-insta-masque-purifying.jpg

NUXE Insta-Masque Purifying Mask

Supersnabb ansiktsmask som absorberar överskott av talg och rensar porerna på bara två minuter! Härligt mild samtidigt som den renar, mjukgör och mattar ner huden.

blog-clarins-sos-comfort.jpg

Clarins SOS Comfort Face Mask

Vårdande och ultrafyllig ansiktsmask som stärker och lugnar den allra torraste huden på endast tio minuter. Huden får intensiv näring som gör den mjuk, smidig, strålande och behaglig.

blog-filorga-time-filler-mask.jpg

Filorga Time-Filler Mask

En antiage mask för omedelbart utjämnande, lyftande effekt. Lätt att applicera och ger snabbt resultat — endast 15 minuter för en slätare, fastare hud med fantastiskt fin lyster.

blog-sensai-celluar-performance-extra-intensive-mask.jpg

Sensai Cellular Performance Extra Intensive Mask

En intensiv, supereffektiv anti-ageing mask, som ger dig drömlikt silkeslen hud. Ger ny vitalitet till energifattig hud och ökar energiproduktionen i både epidermala och dermala celler vilket ger en återfuktad, uppstramad och silkeslen hud.