Årets hetaste parfymnyheter

2020-02-26

Är du sugen på en ny parfym? Vi har doftat oss igenom årets hetaste parfymlanseringar. Här är våra favoriter (som vi är säkra på att du också kommer att älska)!

new-favourite-fragrances-blog (1).jpg

Året har knappt börjat men det har redan hunnit lanseras flera nya spännande parfymer. Oavsett om du gillar blommiga noter, fräscha dofter eller doften av sommar och så semester — så finns det något som passar dig!

parfym1.jpg

Gucci Gulity Love Edition
För vem: Dig som älskar mode.
Lättare variant av originalet Gucci Guilty. Med noter av frisk bergamott och grapefrukt som toppas med hallon få denna doft oss att längta till våren. 

Lancôme Idôle
För vem: Dig som älskar elegans.
Bli din egen idol med denna doft som osar självförtroende. Doften har ett blommigt hjärta av jasmin och ros som fulländas av noter av vit chypre.

Escada Flor Del Sol
För vem: Dig som älskar semester.
Doften av sommar och semester fångad i en flaska! Med noter av fruktig Tequila sunrise och blommig dahlia för den tankarna till lata dagar vid poolen.

parfymny.jpg

Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight
För vem: Dig som älskar rosor.
Denna doft är en enda hyllning till rosen! Denna ljuvliga blomma som går igenom hela doften, från toppen till basnoten, och gör den till en fullträff för rosälskaren.

Burberry Her Blossom
För vem: Dig som älskar London.
För dig som inte befinner dig i London men ändå vill få lite storstadspuls. Söta noter av hallon och citrus möter blommig viol och jasmin i denna vibrerande doft.

Clean Reserve Skin
För vem: Dig som älskar nytvättat.
Samma nytvättade känsla men med högre doftkoncentration hittar du i Clean Reserve. Skin är en varm doft som ger känslan av en mjuk omfamning.