Nytt hos Eleven: Be Here Now Skincare

2020-02-14

En vackert återfuktad hy och tid för återhämtning. Med nya hudvårdsmärket Be Here Now Skinscares får du både och. Märkets filosofi är nämligen att hudvård även ska handla om en stunds avkoppling från ett stressigt liv.

IMG_8481.jpg

I en värld där allt går snabbare, där vi ständigt förväntas att vara uppdaterade och att vara multitaskare av rang så finns det även ett behov av återhämtning och reflektion. 

Be Here Now Skincare är ett nytt märke på Eleven som kombinerar både hudens och kroppens välbefinnande. Filosofin bakom märket är att hudvård inte bara handlar om hudvård, utan även om själen och att hudvårdsögonblicket också kan vara det perfekta sättet att få stanna upp och få en stunds återhämtning mitt i en hektiskt dag. Eller det perfekta sättet att avsluta en stressig dag och komma ner i varv igen. Det viktiga är att få stänga badrumsdörren och bara få ta hand om sig själv en liten stund. Det är en viktig daglig rutin som många ofta försummar i dagens stressiga samhälle. 

För att du ska få den stunden för dig själv har Be Here Now Skincare har tagit fram två sheet masks som passar alla hudtyper och behandlar en trött och törstig hy och hjälper den att ladda om och ge den ny energi. 

behere.jpg

Den rosa masken Inhale, Exhale återställer ditt glow och ljusar upp en tråkig hudton samtidigt som det återfuktar en törstig hy.

Den blå masken Relax & Let Go är riktig törstsläckaren för uttorkad hy som behöver en rejäl fuktboost. 

Båda maskerna är skonsamma mot huden och innehåller inga exfolierande syror. Det tunna och mjuka tyget i masken är tillverkad av högkvalitativt Bemliese-bomull vilket lägger sig som en andra hud över ansiktet. Det fina materialet ökar även hudens absorptionsförmåga av serumet och förhindrar att de dyrbara dropparna ska läcka ut vid kanterna avmasken.

Bakom varumärket Be Here Now Skincare finns den finska skönhetsbloggaren Virve Fredman som drivit en blogg med hudvårdsinriktning sedan 2009. Från sitt eget liv och sin passion för hudvård fick Virve inspiration till hudvårdsmärket.