Vacker hud året runt med Organic Science!

2010-09-08

Cicamed Organic Science

Huden är kroppens största organ och fungerar som en yttre skyddande barriär. Dagligen utsätts huden för påfrestningar i form av luftföroreningar, väder, vind och vårt leverne. Dagens föroreningar och starkare UV-strålning gör att hudens egna skydd inte räcker till och huden åldras snabbare.

Cicamed har fokuserat på alla de faktorer som orsakar för tidigt åldrande och tagit fram hudvårdsserien Organic Science. Produkterna efterliknar hudens egen naturliga sammansättning av vitaminer, mineraler, lipider och fuktgivare.

Cicamed Organic Science har skapats med en tydlig vision. Vi har lyckats förena det bästa från naturen med vetenskap. Resultatet är en ekologisk serie hudvårdsprodukter som verkligen fungerar.

Vi vet att du som kund gör medvetna val, därför använder vi bara de renaste och mest effektiva råvarorna. Vi vet också att att du som kund är medveten om vad du inte vill att dina produkter ska innehålla. Våra produkter är därför helt fria från tvivelaktiga ingredienser och onödiga tillsatser.

Produkterna är helt fria från:
  • Parabener
  • Parfym
  • Mineralolja
  • Färgämnen

Nu är valet ditt, hur väljer du att vårda din hud?

/ Cicamed