Vardagssmink med TVÅL

2010-02-23

Visst är det härligt med alla myriaders färger som finns att välja på, men ibland vill man ha något enkelt att ta till när man inte har tid att fundera över om turkosgrönt och ljunglila passar bra ihop och stämmer överens med din ögonfärg!

Dessa tre skuggor har vår makeup artist Robert tagit fram för ett set som passar alla! Först har vi Nish, en mjukt gul ögonskugga som är ganska transparent. Det trollar bort blåa skuggor och jämnar ut hudtonen, en perfekt basskugga med andra ord. Narn är en otroligt vacker guldskimmrande beige. Applicera denna över hela ögonlocket och upp i globlinjen. Sist men inte minst har vi Lassy, en matt espessobrun. Den är perfekt som eyeliner, eller så kan du skugga yttre ögonvrån och svepa lite ner under ögat för en sotig effekt. Om du är mörk är Lassy också perfekt till ögonbrynen!

Om du är nyfiken på namnen så kan jag berätta att de flesta av våra namn kommer från språket här på Newfoundland som är väldigt likt Irländska. Nish betyder mjukis. Narn är en förkortning för "neither one", och brukar användas för att säga "inget" eller "ingenting". Lassy är ett smeknamn på molasses, som är en mörkt mörkt brun sirap (jättemumsig faktiskt!)

Som du ser har etiketterna på våra skuggor samma färg som ögonskuggan själv, så det är lätt att hitta färgen utan att behöva vända upp och ner på burken!

TVÅL Eye Shadows